BUZE

BUZE

1000 LEI

Machiajul permanent al buzelor este o tehnică care evidențiază frumusețea naturală a gurii dumneavoastră.

Dacă vrei sâ visezi, noi te putem ajuta

BUZE

Machiajul permanent al buzelor este o tehnică care pune în evidență frumusețea naturală a gurii dumneavoastră. Este un tratament recomandat celor care doresc să obțină un efect de buze pline, colorate sau simetrice. Este ideal pentru cei care doresc să corecteze mici defecte sau să pună în valoare o gură insuficient umplută.

Scopul său este de a crea buze foarte naturale și plăcute ochiului. Este o tehnică perfectă dacă vreți să arătați întotdeauna îngrijit și ordonat. Puteți face mici modificări ale buzelor, dar fără a fi nevoie să le distorsionați.

O tehnică care se îmbină cu culorile naturale ale tenului tău, o muncă precisă, conform dorințelor tale și mai ales personalizată. Optarea pentru un tratament de machiaj permanent este o alegere inteligentă pentru a vă sublinia frumusețea. Potrivită pentru cei care doresc să sublinieze detalii și pentru cei care simt nevoia de a schimba o parte a feței lor cu doar câțiva pași și precizie. Scopul principal al vizagistului este de a pune în valoare fața clientului, de a evidenția punctele forte și de a schimba eventualele defecte.

Fața va părea imediat mai aliniată, mai armonioasă, mai frumoasă și mai îngrijită. Pentru a alege nuanța potrivită, este important să te bazezi pe tenul tău, să evaluezi tipul de machiaj pe care îl folosești zilnic și să urmezi sugestiile operatorului.

This weeks new product

20% Discount

Curabitur vulputate arcu odio ac facilisis diam accumsan imperdiet etleo in vulputate eleifend lacus eu sapien sagittis imperdiet.