Despre Noi

CmClinita

Am creat această afacere cu un singur scop: să facem ca tratamentele de machiaj permanent să fie eficiente, sigure și accesibile tuturor. Studioul nostru oferă un mediu modern, profesional și confidențial, potrivit pentru toate nevoile. Toate tratamentele și produsele noastre sunt aprobate de profesioniști, iar specialiștii noștri se străduiesc să îndeplinească și să depășească așteptările pacienților noștri. Sunteți gata să începeți o călătorie a frumuseții alături de noi?

Să fii însoțit de un profesionist în proiectarea și crearea unui subiect unic, care să respecte canoanele impuse și poziționarea corectă pe față, este fundamental pentru a nu avea regrete viitoare. Misiunea noastră este de a-i îndruma pe cei care vin în studioul nostru spre o alegere mai conștientă a subiectului, stilului și caracteristicilor pe care trebuie să le aibă un tratament de machiaj permanent.

Dacă doriți să vă planificați mai bine următorul tratament, ceea ce trebuie să faceți este să vă rezervați o CONSULTANȚĂ PERSONALIZATĂ GRATUITĂ cu un membru al echipei noastre.

Consultația nu este obligatorie și vă va oferi posibilitatea de a primi sfatul unui profesionist, a cărui experiență vă poate împiedica să faceți multe greșeli comune și vă va da idei excelente despre ce să faceți și cum să faceți cel mai bine.

ECHIPA NOASTRA

CATI M.

SILVIU GABRIEL M.

20% Discount

Curabitur vulputate arcu odio ac facilisis diam accumsan imperdiet etleo in vulputate eleifend lacus eu sapien sagittis imperdiet.