EYELINER

EYELINER

1000 LEI

Machiajul permanent al ochilor este o modalitate excelentă de a obține un aspect impecabil în orice moment.

Dacă vrei sâ visezi, noi te putem ajuta

EYELINER

Machiajul permanent al ochilor este o modalitate excelentă de a obține un aspect impecabil în orice moment. Este o alternativă foarte bună la machiajul clasic al ochilor cu produse cosmetice. Tehnica este perfectă dacă doriți să vă faceți ochii mai intens sau dacă trebuie să corectați orice defect.

Contactarea unui dermopigmentist calificat este cel mai bun mod de a obține rezultate de lungă durată, fără durere, disconfort sau contraindicații. Poți opta pentru culori neutre, pentru a nu se observa prea mult, sau poți risca un eyeliner închis pentru a face ochii să pară profunzi.

Oricare ar fi alegerea ta (EYELINER CLASIC, EYELINER GRAFIC, EYELINER UMBRIT), rezultatul final va fi extrem de natural și îți va oferi întotdeauna un efect îngrijit și impecabil. Nu va mai fi nevoie să pierdeți timp în fiecare dimineață pentru a vă machia ochii! Astfel, veți fi gata în orice moment al zilei și vă veți simți instantaneu mai aranjată. Datorită machiajului permanent, fața dumneavoastră pare mult mai evidențiată și conturată. O soluție ideală dacă doriți să fiți mereu îngrijită, dar fără a fi nevoită să vă machiați în fiecare zi.

Scopul său este de a crea buze foarte naturale și plăcute ochiului. Este o tehnică perfectă dacă vreți să arătați întotdeauna îngrijit și ordonat. Puteți face mici modificări ale buzelor, dar fără a fi nevoie să le distorsionați.

O tehnică care se îmbină cu culorile naturale ale tenului tău, o muncă precisă, conform dorințelor tale și mai ales personalizată. Optarea pentru un tratament de machiaj permanent este o alegere inteligentă pentru a vă sublinia frumusețea. Potrivită pentru cei care doresc să sublinieze detalii și pentru cei care simt nevoia de a schimba o parte a feței lor cu doar câțiva pași și precizie. Scopul principal al vizagistului este de a pune în valoare fața clientului, de a evidenția punctele forte și de a schimba eventualele defecte.

Fața va părea imediat mai aliniată, mai armonioasă, mai frumoasă și mai îngrijită. Pentru a alege nuanța potrivită, este important să te bazezi pe tenul tău, să evaluezi tipul de machiaj pe care îl folosești zilnic și să urmezi sugestiile operatorului.

This weeks new product

20% Discount

Curabitur vulputate arcu odio ac facilisis diam accumsan imperdiet etleo in vulputate eleifend lacus eu sapien sagittis imperdiet.