NEEDLING

NEEDLING

250 LEI

Regenerează și întinerește pielea cu rezultate uimitoare în tratamentul ridurilor, vergeturilor, petelor, acneei și cicatricilor, datorită stimulării naturale a autoproducției de colagen.

Dacă vrei sâ visezi, noi te putem ajuta

NEEDLING

REGENEREAZĂ ȘI ÎNTINEREȘTE PIELEA CU REZULTATE SURPRINZĂTOARE ÎN TRATAMENTUL RIDURILOR, VERGETURILOR, PETELOR, ACNEEI ȘI CICATRICILOR, DATORITĂ STIMULĂRII NATURALE A AUTOPRODUCȚIEI DE COLAGEN.
Produsele cosmeceutice care alcătuiesc linia Clinita Care sunt toate de înaltă calitate și sunt rezultatul unei cercetări aprofundate și constante a personalului Clinita pentru a oferi tot ce este mai bun pentru pielea dumneavoastră.
Concentrația de ingrediente active face ca produsele Clinita Care să fie ideale pentru tratamentul profesional de bioinducție a colagenului.

Toate produsele Clinita Care sunt testate dermatologic, non-comedogenice, fără parabeni, fără petrolatum și testate cu nichel. Ambalajul airless asigură integritatea produsului, excluzând contaminarea și reducând nevoia de conservanți. Formulări sigure și testate pentru cei mai exigenți profesioniști.

This weeks new product

20% Discount

Curabitur vulputate arcu odio ac facilisis diam accumsan imperdiet etleo in vulputate eleifend lacus eu sapien sagittis imperdiet.