SPRÂNCENE

SPRANCENE

1000 LEI

Sprâncenele sunt un tratament foarte popular și apreciat, care permite redesenarea arcului sprâncenelor în funcție de simetriile faciale cu ajutorul machiajului semipermanent.

Dacă vrei sâ visezi, noi te putem ajuta

SPRÂNCENE

Sprâncenele sunt cu siguranță unul dintre cele mai populare tratamente, iar datorită machiajului semipermanent este posibilă redesenarea arcului sprâncenelor în funcție de simetriile feței.

În acest caz, există un adevărat studiu al feței și al trăsăturilor pentru a crea armonie și a obține un rezultat perfect. Sprâncenele sunt o parte foarte importantă a feței noastre, punând în evidență ochii și deschizând privirea. Le putem considera fundamentale pentru a obține un aspect îngrijit și ordonat.

Scopul este de a obține un efect extrem de natural, creând linii și nuanțe imperceptibile, un machiaj care să reușească să se îmbine cu culorile naturale ale feței, o muncă minuțioasă, în funcție de nevoile clientului. Sarcina principală a dermopigmentistului este de a pune în valoare fața clientului, evidențiind punctele forte și modificând micile defecte.

Fața va părea imediat mai simetrică, bine îngrijită, frumoasă și armonioasă. Este potrivit pentru cei cărora le place să sublinieze detaliile și care simt nevoia de a îmbunătăți o parte a feței lor cu doar câteva gesturi și cu o naturalețe extremă.

Pigmenții utilizați sunt siguri pentru piele și mai ales hipoalergenici și bio-absorbabili. Astfel, va fi posibilă reîmprospătarea lucrărilor efectuate anterior, prin iluminarea culorii și definirea la maximum a zonelor tratate. Scopul principal al machiajului permanent este de a pune în valoare frumusețea fiecărei femei.

This weeks new product

20% Discount

Curabitur vulputate arcu odio ac facilisis diam accumsan imperdiet etleo in vulputate eleifend lacus eu sapien sagittis imperdiet.